1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

2016, İnşaat Sektörü İçin Hareketli Geçecek

Avrasyaİnt Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli, Türk İnşaat sektörü açısından geçen yılı değerlendirerek, 2016 hedeflerini açıkladı.

2016-insaat-sektoru-icin-hareketli-gececek

Geçen yıl, beş ay arayla yapılan iki genel seçim nedeniyle hız kesen inşaat sektörü, 2016’dan umutlu. Yeni yılla birlikte Çekmeköy DREAMLIFE Konutları’nın inşaat çalışmalarını başlatan Avrasyaİnt, yeni projelerinin müjdesini verdi.

“DREAMLIFE 2 yolda, Sakarya’daki arsa yatırımının teknik çalışmaları devam ediyor!”

AvrasyaInt olarak bu yıl birçok yeni projeye başlamayı planladıklarını belirten Sesli; Çekmeköy’de inşaatına başladıkları 89 dairelik DREAMLIFE Konutları projesine ek olarak, yine aynı bölgede “DREAMLIFE 2” adıyla 60 dairelik konut ve 54 adet nitelikli villa projesine hazırlandıklarını söyledi. Sesli ayrıca, Sakarya’da karma proje geliştirmek üzere 150 bin metrekare arsa yatırımı yaptıklarını vurgulayarak, burasının fizibilite ve teknik çalışmaları henüz devam ettiği bilgisini verdi.

Sesli; “2015’te ertelenen gayrimenkul yatırımlarının 2016’ya sarkması, bu yılı oldukça hareketlendirecek”

2015’te ertelenen gayrimenkul yatırımlarının, 2016 yılına sarkmasını beklediklerini söyleyen Ali Sesli, “Dolayısıyla bu yılın inşaat sektörümüz için hareketli geçeceğine inanıyoruz. Çünkü, insanların hemen her koşulda vazgeçmeyeceği taleplerden olan konut, daima yüksek prim için en cazip ve güvenli yatırım aracı olma durumunu sürdürüyor” dedi.

Farklılık yaratabilenler yola büyüyerek devam edecek!

İç pazar açısından bakıldığında en güvenli limanın halen gayrimenkul olarak gözüktüğünü söyleyen Sesli, gayrimenkul piyasasında farklılık yaratan firmaların her daim yollarına büyüyerek devam edebildiklerini vurgulayarak, bu anlamda kendini geliştiren firmaların 2016 yılında artacağını görmeyi beklediklerini belirtti.

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Banker Krizinden Sonra Maket Ev Krizi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, AKP’nin iktidarı boyunca ekonomiyi canlandırmak, krizleri aşmak amacıyla hem …