1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

2015 Kurban Bayram Özel: Kampanyalı Konut Projeleri

2015 Kurban Bayramı için inşaat firmaları da hazırlıklara başladı. İşte inşaat firmalarının çok özel kampanyaları…

2015-kurban-bayram-ozel-kampanyali-konut-projeleri

1) Mahal Sancaktepe/Denge Yapı/Sancaktepe
Konutların hemen teslim edildiği Mahal Sancaktepe projesi Denge Yapı tarafından Sancaktepe’de yükseliyor. 6 blokta 346 konuttan meydana gelen Mahal Sancaktepe’de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Proje kapsamında bayram kampanyası kapsamında peşinat ödemesiz faizsizöteleme yapılıyor. Mahal Sancaktepe’de yüzde 25 peşinat ödemesi 1 yıl erteleniyor. Kalan konut tutarı için banka kredisi kullanılıyor.

2) Resim İstanbul Orman/Ortadoğu Grup/Sancaktepe
Sancaktepe’de inşa edilen ve Ortadoğu Grup tarafından yükselen Resim İstanbul Orman projesinde yüzde 1 peşinatın yanı sıra düşük taksit ve vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor. Projede yüzde 50 peşinat ödemesiyle kalan konut tutarı 1.700 TL aylık taksitle ödeniyor.

Resim İstanbul Orman projesinde 1+1’den 4+1’e kadar seçenekler bulunuyor. Projede fiyatlar 233 bin 200 TL’den başlangıç gösteriyor.

3) Çukurova Balkon/ Çukurova Gayrimenkul/Kartal
Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon, Çukurova Gayrimenkul tarafından yükseliyor. Bayram kapsamında Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinat Çukurova Gayrimenkul tarafından karşılanıyor.

Konut bedelinin yüzde 17’si faizsiz 1 yıl sonra, diğer yüzde 17’si yine faiz olmadan iki yıl sonra ödeniyor. Konut bedelinin yüzde 65’lik kısmı da banka kredisi ile hemen ya da bir yıl sonra başlatılıyor.

2 bloktan meydana gelen projede bloklar 18 ve 19 katlı tasarlandı. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar çeşitlilik gösteriyor. Projede toplam daire sayısı 245.

4) Sky Bahçeşehir/Sinan Gayrimenkul/Bahçeşehir
Bahçeşehir’de inşa edilen Sky Bahçeşehir projesi Sinan Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Gelecek yıl teslim edilecek olan Sky Bahçeşehir projesinde 4 blok ve 194 daire yer alıyor.

Sky Bahçeşehir’de yüzde 5 peşinatla ve uygun taksitlerle teslime kadar yalnızca 49 bin TL ödeyerek 380 bin TL’lik 120 metrekare 2+1 dairelere, 471 bin TL’lik 150 metrekare 3+1 dairelere ise yine teslime kadar sadece 62 bin lira ödeyerek sahip olmak mümkün.

Konut bedelinin yüzde 50’sinin 36 ayda ödenebildiği kampanya kapsamında, daire bedelinin yüzde 20’si teslimde, yüzde 12,5’i 24 ay sonra, yüzde 12,5’i 36 ay sonra olmak üzere faizsiz ödenebiliyor. Bu sayede daire bedelinin kalan yüzde 50’si için de 120 aya kadar düşük taksitli banka kredisi kullanılabiliyor.

5) Hayat Tepe/Özak GYO/Bayrampaşa
Bayrampaşa’da inşa edilen Hayattepe projesi Özak GYO tarafından yükseliyor. 23 ve 24 katlı olmak üzere üç blok olarak yükselen projede kalan son 3+1 ve 4+1 daireler hemen teslim ediliyor.

Özak Hayat Tepe projesinde Kurban Bayramı’na özel 15 bin TL indirim ve yüzde 1 peşinat imkanı sağlanıyor. Projede yüzde 24 peşinatla faizsiz 6 ay sonra ödeme olanağı da sağlanıyor.

6) 216 Butik Plus/216 Yapı/Çekmeköy
Çekmeköy’de inşa edilen 216 Butik Plus projesi, 216 Yapı tarafından yükseliyor. Çekmeköy 216 Butik Plus projesinde fiyatlar 216 bin TL’den başlıyor.

2 blok halinde yükselen 216 Butik Plus projesinde 123 konut yer alıyor. Projede teslimler 1 yıl sonra yapılacak.

7) Merkez Zekeriyaköy/Ortadoğu Grup/Zekeriyaköy
Merkez Zekeriyaköy projesi, Zekeriyaköy’de Ortadoğu Grup tarafından yükseliyor. Merkez Zekeriyaköy’de uygun fiyatlar ve kdv avantajı sürüyor.

Merkez Zekeriyaköy’de fiyatlar 778 bin TL’den başlıyor. 106 konuttan meydana gelen Merkez Zekeriyaköy’de yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

Kübra GENÇ/Emlakeki.com

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

‘Konut İhtisas Bankası’ kurulmalı

Konut kredilerinde yüzde 0.80’e çekilen faizin, kalıcı olarak daha da düşmesi için “Konut İhtisas Bankası” …