1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

2013, Doğal Renklerin Kullanılacağı Bir Yıl Olacak!

Doğtaş Tasarım Müdürü Yılmaz Seber, “2013, doğal renklerin ve dokuların fazlaca kullanılacağı bir yıl olacak. Mavi, yeşil, sarı ve turkuaz gibi tonların az ve öz yerinde kullanımıyla mobilyalarda renkli armoniler ortaya çıkarılacak…’’ diyor

Brands&Trends Home, doğtaş Mobilya, doğtaş mobilya fiyat listesi, doğtaş mobilya fiyatları, doğtaş mobilya ile ilgili aramalar, doğtaş mobilya ürünleri, Doğtaş Tasarım, İpek Mobilya, kelebek mobilya, kilim mobilya, tepe mobilya, yağmur mobilya

Mobilyanın daha rahat bir yaşamın olmazsa olmazlarından olduğunu söyleyen Doğtaş Tasarım Müdürü Yılmaz Seber, “insanlar, kullanım kolaylığı, işlevselliği, rahatlığı, çizgisi, ergonomisi ve renk armonisiyle kendilerini daha iyi anlatabiliyor ve kendi dünyasını yansıtabiliyorlar” diyor.

2013’ün doğal renklerin ve dokuların fazlaca kullanılacağı bir yıl olacağını belirten Seber, “Mavi, yeşil, sarı ve turkuaz gibi tonların az ve öz yerinde kullanımıyla takımlarımıza spor ve hoş görüntüler katmamız mümkün olacak. Böylece yemek grubu ile oturma grubu arasında da bir bağ ve ilişki yakalanmış, her iki takım da birbirine göndermelerde bulunmuş olacak” diye anlatıyor.

Yatak odalarında ise iç yapısıyla işlevselliğinin arttırıldığı modellerin revaçta olacağını kaydeden Seber özellikle gardıroplarda sürgü sistemlerinin fazlaca tercih edileceğini ifade ediyor.

Sulu Boya Tarzı Geliyor…

İnsanların mobilyalarım kendilerinden bir parça ve tarzlarını yansıtan bir unsur olarak görmek istediklerini belirten Seber, şöyle devam ediyor: “2013 yılında, 2012 trendlerinde karşımıza çıkan renkli desenler ve birbirine kom- binlenen kumaşlara ilave olarak baskılı, çiçek desenli, sulu boya tarzı baskılı kumaşlar ve kendinden desenli kumaşlar öne çıkacak. Ayrıca geniş font yapısı ile kullanıcıyı oturmaya davet eden, yumuşak ve içine gömülebilecek modeller karşımıza çıkacak… Oturma gruplarında oturma genişliği ve rahatlığı ön planda olacak.”

Parlak – mat karışımı yüzeyler

Dar mekanlarda ince kol yapılı modellerin tercih edileceğini söyleyen Yılmaz Seber, yine oturma rahatlığı aranılan özelliklerin başında geleceğini belirtiyor. Seber, şu bilgileri veriyor:

“Döşeme gruplarında mekanik sistemlerin kullanıldığı modellerde farklı ve işlevselliğin öne çıktığı modeller tercih edilirken, istirahat halinde ayak uzatma, kafa dayama hareketli modellerle yatma işlevi bulunan ürünler daha fazla talep görecek. Panel gruplarda ise değişen yaşam kalitesiyle birlikte duvar üniteleri ve yemek odalarında farklı modellemelere gerek duyulacak. Ceviz tonlarının yanında, beyazın parlak ve mat tonları, cappucinobej gibi toprak tonları, parlak-mat karışımı yüzeyler, yumuşak dokulu yüzeyler 2013te karşımıza çıkacak.”

Brands&Trends Home

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Doğtaş Mobilya Londra’daki 2. Mağazasını Açtı!

Doğtaş Mobilya’nın, Londra’daki ikinci mağazası Green Lanes’de hizmete girdi. Doğtaş Exclusive Harringay, firmanın yurt dışında …