1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

YAPIDECOOR ANKARA İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı / 07 – 10 Nisan 2011

“Anadolu’daki En Büyük Yapı Fuarı”

CYF Fuarcılık tarafından ilki 2007 yılında düzenlenen YAPIDECOOR ANKARA İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı, her yıl Nisan ayının ikinci haftasında ziyarete açılmaktadır. İlk yılından bu yana YAPIDECOOR ANKARA, Anadolu’nun EN BÜYÜK, Başkent’in sezon başlangıcındaki TEK FUARI’dır.

Ülkemizin coğrafi konumu bakımından en stratejik bölgelerinden biri olan Ankara, tüm Anadolu’ya bağlantı yollarının birleştiği noktadır. İstanbul’un ardından nüfus ve ekonomik yoğunluk olarak en büyük ilimiz olan Ankara’nın, başkent olması sebebiyle tüm kamu birimlerini ve inşaat şirketlerinin merkezlerini barındırıyor olması, bu şehrin sektör için neden bu kadar önemli olduğunu ortaya koymaktadır.

5. ULUSLAR ARASI YAPIDECOOR ANKARA, inşaat sezonun başlangıcında düzenlenerek, katılımcı firmaların, ihtiyaç sahibi profesyonellere ve tüketicilere alım yapacakları dönemde ulaşmalarını sağlamaktadır. Fuar, yeni projelerin yanında, yapı yenileme ve tadilat çalışmaları için malzeme alternatifleri sunma, sektördeki gelişmelerden ve yeniliklerden haberdar olma, sektör ve pazar içerisinde durum analizi yapabilme, müşterilerle yüz yüze buluşabilme, bayilik verme, mevcut bayiler ile ilişkileri geliştirme gibi birçok imkânı sunmaktadır. Ayrıca katılımcı firmaların, yeni pazarlar bulması, hem bölge, hem de çevre illerin ihtiyaçlarını belirlemeleri ve sipariş almalarını sağlayacak bir ticaret platformu oluşturmaktadır.

Düzenlendiği her yıl ortalama 180 katılımcı firma ile açılan, yurtiçinde 55 ayrı şehirden ve 22 farklı ülkeden 24.000’in üzerinde ziyaretçi ağırlayan YAPIDECOOR ANKARA, 07 – 10 Nisan 2011 tarihleri arasında 5. kez ziyarete açılacaktır. Bu yıl 200’ün üzerinde katılımcının yer almasının beklendiği fuarda 700’e yakın farklı marka temsil edilecektir.

Sektör profesyonelleri ve son kullanıcıları ile katılımcı firmaları buluşturacak olan bu uluslar arası organizasyonda yer alarak, doğru zamanda doğru pazarlara ulaşmak istiyorsanız sizleri 07 – 10 Nisan 2011 tarihleri arasında ziyarete açılacak olan 5. ULUSLAR ARASI YAPIDECOOR ANKARA İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı’na davet ediyoruz

Saygılarımızla,
CYF Fuarcılık Ltd. Şti.

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.