1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Dyo, Marshall, Kale Color Dış Cephe Boyaları Fiyatları 2011

Kale Color Protekta – 15 litre – 142,90 TL + KDV
Seramik küre katkılı, akrilik emülsiyon esaslı, su geçirimsiz, küf ve yosun önleyici kimyasal madde içerikli, dış cephede kara sıva, beton, çimento levha gibi mineral yüzeylere ve eski boyalı yüzeylerde kullanıma uygun, kuruma süresi 2. kat uygulama için kuruması 6 saat tam kuruması 24 saat.

Marshall Akrikor Dış Cephe Boyası – 15 litre – 139,90 TL + KDV
Muhtelif renklerde. Tam kuruma süresi; Max. 24 saat. Katlar arası bekleme süresi; Min. 12 saattir. Brüt beton, gaz beton, tuğla, sunta, v.b., sıva gibi yapı elemanları, yapı elemanları gibi alanlarda kullanılır.

Dyo Teknotex Dış Cephe Boyası – 2,5 litre – 33,90 TL + KDV
• Teflon katkılı, su bazlı, üstün teknoloji ile üretilen dış cephe duvar boyasıdır
• Alkali ve kimyasal direnci oldukça yüksek Teknotex, uygulandığı yüzeylere mükemmel yapışır
• Yüksek örtücülüğe sahiptir
• Yüzeylerdeki kılcal çatlaklıkları örterek, yeniden oluşumuna izin vermez
• Oldukça yüksek su iticiliğine sahip olmasına rağmen, tenefüs edebilme özelliği ile duvardaki nemin dışarı atılmasını sağlar
• Yüzey yağmur suyu ile kolayca yıkanarak temizlenebilir
• Gün ışığından etkilenmez

Dyo Teknotex Grenli – 25 kilogram – 109,90 TL + KDV
Beyaz. Teflon katkılı, su bazlı, üstün teknoloji ile üretilen dış cephe duvar boyasıdır. Alkali ve kimyasal direnci oldukça yüksek Teknotex, uygulandığı yüzeylere mükemmel yapışır. Yüksek örtücülüğe sahiptir. Yüzeylerdeki kılcal çatlaklıkları örterek, yeniden oluşumuna izin vermez. Oldukça yüksek su iticiliğine sahip olmasına rağmen, tenefüs edebilme özelliği ile duvardaki nemin dışarı atılmasını sağlar. Yüzey yağmur suyu ile kolayca yıkanarak temizlenebilir. Gün ışığından etkilenmez.

Dyo Nanotex Dış Cephe Boyası – 2,5 litre – 42,90 TL + KDV
Nanoteknoloji ile üretilmiş, su bazlı, yağmur suyu ve fotokatalitik özelliği sayesinde güneş ışığı ile kendi kendini temizleyebilen, her türlü duvar yüzeylere yapışan, mat, akıllı dış cephe duvar boyasıdır. İçerdiği nano parçacıklar ve reçinenin gözenekli yapısı sayesinde zamanla yağmur suyu ve hava ile taşınarak yüzeyde tutunan organik kirleticiler güneş ışığı etkisiyle parçalanarak zararsız bileşikleri olan CO2, su, nitrat ve sülfat tuzlarına dönüşür.

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

DYO, “Türkiye’nin Renkleri” Kampanyası Başladı!

Fotoğrafını yükleyip çekilişe hak kazananlar Dyo’dan çeşitli hediyeler kazanacak… Dyo, “Türkiye’nin Renkleri” adını taşıyan yeni …