1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

TOKİ, Ankara’da Villa, Okul, Cami İnşaatını İhaleye Çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kuzey Ankara Kent Girişi Villalar 584 adet konut, 3 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, birer adet anaokulu ve cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işini yaptırmak üzere ihale açtı

Tünel veya konvansiyonel kalıp sistemiyle 584 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 3 adet 32 derslikli ilköğretim okulu birer adet anaokulu ve cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi 29Haziran 2011 tarihinde saat 14.00’te TOKİ’de açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak işin ihalesinde, ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek. Şartname TOKİ’den temin edilebilecek.

Söz konusu ihalede istekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.

TOKİ’NİN DİĞER İHALELERİ
Öte yandan TOKİ, Manisa’nın Soma İlçesine 300 Yataklı Devlet Hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalesini açık ihale usulü ile yaptıracak.

Konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 300 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesinde işin süresi yer tesliminden itibaren bin gün olarak belirlendi. İhale, 30 Haziran 2011 tarihinde saat 14.30’da TOKİ’de gerçekleştirilecek. Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi TOKİ’den satın alabilecek.

Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede istekliler, teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.

DANIŞMANLIK HİZMETLERİ İÇİN ÖNYETERLİLİK BAŞVURUSU
TOKİ, Ankara, Aksaray, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde’de 5 bin 565 adet hastane, engelsiz yaşam birimi, büfe, ticaret merkezi, sosyal tesis, spor salonu, cami, mescit, şadırvan, okul, pansiyon, yurt binası, park ve bahçe, dere ıslahı inşaatları ile adaiçi, altyapı ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi ile inşaat sonrası danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adayları teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet etti. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu, yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle, kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin de katılımıyla, belli istekliler arasında ihale gerçekleştirilecek.

İşin süresi, işe başlama tarihinden itibaren bin 100 gün olarak belirlendi. Ön yeterlik değerlendirmesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığında 1 Temmuz 2011 tarihinde saat 10.30’da yapılacak. Firmalar ön yeterlik dokümanını bedel ödeyerek TOKİ’den temin edebilecek.

AA

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

2023’te Çelik Ev Üretimi Arttı

Konut ihtiyacını hızlı çözdüğü ve güvenli yapılar oluşturduğu için çelik ev üretimi revaçta. 2023’te artan …