SerMimar.Net
Son Dakika

Hürriyet Emlak’tan Tüm Emlak Ofislerine 2 Ay Ücretsiz Üyelik Fırsatı

16 Nisan 2020 SerMimar 681.694 Okunma 2 Dk Okuma
Hürriyet Emlak’tan Tüm Emlak Ofislerine 2 Ay Ücretsiz Üyelik Fırsatı

Hızlı Özet

Hürriyet Emlak Başkan Yardımcısı Zeynep Tandoğan, “31 Mayıs’a kadar geçerli yeni kampanyamız, 15 binden fazla emlak ofisine ciddi bir tasarruf imkanı sunuyor, 2 ay ücretsiz üyelikle sektöre 10 milyon liradan fazla tasarruf imkanı sağlıyoruz” dedi Sponsorlu ŞefBul Şantiyeniz için aradığınız tecrübeli şantiye şefi ve mühendisleri hemen bulun. Şefini Bul Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını nedeniyle başlattığı […]

SerMimar.Net Uzman Rehberi

Hürriyet Emlak Başkan Yardımcısı Zeynep Tandoğan, “31 Mayıs’a kadar geçerli yeni kampanyamız, 15 binden fazla emlak ofisine ciddi bir tasarruf imkanı sunuyor, 2 ay ücretsiz üyelikle sektöre 10 milyon liradan fazla tasarruf imkanı sağlıyoruz” dedi

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını nedeniyle başlattığı “Aynı Çatının Altındayız” kampanyası kampsamında üyelerine 2 ay boyunca ücretsiz ilan listeleme fırsatı sunuyor.

Hürriyet Emlak’ın açıklamasına göre, şirket, kampanyayla, sektöre sağladığı katma değeri daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Marka, hem mevcut üyelerin hem de yeni üyelerin faydalanabileceği yeni kampanyayla, 2 ay hiçbir ücret almadan ilan listeleme fırsatı sunuyor. 15 bini aşkın emlak ofisine yönelik düzenlenen kampanyayla, sektöre 10 milyon liradan sağlanacak.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, salgınla birlikte tüm müşterilerine 1 ay ücretsiz ekstra kullanım tanımladıklarını hatırlattı.

Şimdi destek paketini genişlettiklerini aktaran Tandoğan, şu bilgileri verdi:

“Tüm müşterilerimizin 2 ay boyunca hiçbir ücret ödemeden Hürriyet Emlak’tan faydalanmalarını sağlıyoruz. Hem mevcut hem de bizimle çalışmaya yeni başlayacak müşterilerimize sunduğumuz bu fedakarlıkla sektörde talebin daraldığı bir dönemde elimizi taşın altına koyuyoruz. 31 Mayıs’a kadar geçerli olacak yeni kampanyamız, 15 binden fazla emlak ofisine ciddi bir tasarruf imkanı sunuyor, 2 ay ücretsiz üyelikle sektöre 10 milyon liradan fazla tasarruf imkanı sağlıyoruz.”

SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Tüm Yazıları