1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Saatlerimizi Kışa Ayarlayacağımız Tarih 2011

28 Mart pazartesi günü saat 03.00’te tüm yurtta saatlerin bir saat ileriye alınmasıyla başlayan ileri saat uygulaması 30 Ekim 2011 tarihinde saatlerin bir saat geri alınmasıyla sona erecek.

”Kış saati” uygulaması, 30 Ekim 2011 tarihinde başlıyor.

Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla her yıl yapılan ve 28 Mart pazartesi günü saat 03.00’te tüm yurtta saatlerin bir saat ileriye alınmasıyla başlayan ileri saat uygulaması, 30 Ekim tarihinde saat 04.00’te (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece) saatlerin bir saat geri alınmasıyla sona erecek.

Avrupa ülkeleriyle eş zamanlı olarak yapılan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının önerisi ile ileri veya geri saat uygulamasına her yılın Mart ve Ekim ayının son pazar günü başlanıyor.

AA

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Enerji Kimlik Belgesi Zorunluluğu 2020’ye Ertelendi

memurlar.net’ in haberine göre; Yönetmeliğin 25. maddesinin 15. fıkrası şu şekildedir: “(15) Binalar veya bağımsız …