1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

İnşaat Tamamlama Kredisi 2016

İnşaat sektörünün hızla büyümesine bağlı olarak bankalar inşaat tamamlama kredisi ile destek sunmaya başladı.

insaat-tamamlama-kredisi-2016

Hangi bankalar inşaat tamamlama kredisi veriyor sizler ile payaşmak istiyoruz. Bankalar inşaat tamamlama kredisi verirken inşaatın % 70 oranında tamamlanmış olmasına dikkat etmektedir. Aksi halde kredi talebiniz onaylanmayacaktır.

İnşaat tamamlama kredisi veren bankaların başında Ziraat bankası gelmektedir. Ziraat bankasından 120 ay vadeye kadar kredi kullanabilirsiniz. Kredi kapsamında Ziraat bankası sizden teminat talep etmektedir.

İş bankası da inşaat tamamlama kredisi vermektedir. En az 1 ay ve en fazla 120 ay vadeli kredi kullanabilirsiniz. Vakıfbank’dan inşaat tamamlama kredisi almak isteyen kooperatifler ortalama inşaat seviyesi en az % 40 olmaları gerekmektedir. Son olarak Halk bankasından inşaat bitirme kredisi alabilirsiniz. Halk bankası en az 10 bin TL kredi vermektedir ve kredi için belirlenen üst limit bulunmamaktadır.

Sizde sıraladığımız bankaların en yakın şubelerine giderek kredi başvurunuzu yapıp, maddi nedenler ile yarım kalan inşaatınızı tamamayabilirsiniz.

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

İnşaat Maliyetleri 2023 Kasımda Yüzde 1,52 Arttı

İnşaat maliyet endeksi kasımda bir önceki aya göre yüzde 1,52, bir önceki yılın aynı ayına …