1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

ELEX – Elektrik Çevirimi, İletimi ve Dağıtımı Fuarı 2012

Mimar ve Mühendisler Grubu FUAR

akıllı şebekeler, elektrik çevirimi, elektrik dağıtımı, elektrik fuarı, elektrik iletimi, elex fuarı, enerji kabloları, jeneratör, ölçü & bakım, pano, rüzgar türbinleri, sayaç, test, transformatörler

ELEX – Elektrik Çevirimi, İletimi ve Dağıtımı Fuarı – 27-30 EYLÜL 2012

Türkiye’de elektrik çevrimi, iletimi ve dağıtımı kapsamında düzenlenecek ilk fuar olma özelliğini taşıyan ELEX Fuarı, yoğun katılım talepleri doğrultusunda %100 doluluk oranı ile 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile bakanlığın ilgili kuruluşları olan EÜAŞ, TEİAŞ, TETAŞ tarafından desteklenen ELEX Fuarı, binlerce sektör profesyonelinin buluşma adresi olacak. Fuar, enerji firmalarından elektrik mühendislerine, makine mühendisleri odalarından müteahhit firmalara kadar geniş bir katılımcı kitlesine sahip fuarda Mimar ve Mühendisler Grubu olarak bizde standımızla yer alıyoruz.

Katılımcı firmaların, transformatörler, enerji kabloları, pano, sayaç, akıllı şebekeler, test, ölçü & bakım, jeneratör ve rüzgar türbinleri gibi elektrik çevriminden, iletimi ve dağıtımına kadar çeşitli ürünlerini sergileyecekleri ELEX Fuarı sektör profesyonelleri, dernekler ve odalar tarafından gerçekleştirilecek birçok önemli etkinliğe de ev sahipliği yapacak. ELEX Fuarı ile ilgili ayrıntılı bilgi için www.elexfuari.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

MİMAR VE MÜHENDİSLER GRUBU

Fuar Programı:
Tarih: 27-30 Eylül 2012
Yer: İstanbul Fuar Merkezi Bakırköy, Dünya Ticaret Merkezi, 34149 Yeşilköy, İstanbul

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.