1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Kılıçdaroğlu’nun İnşaat Bekçiliği Yapan Kardeşi, Yeni Görevine Başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de inşaat bekçiliği yapan kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, yeni görev yerindeki işine sessiz sedasız başladı.

kilicdaroglunun-insaat-bekciligi-yapan-kardesi-yeni-gorevine-basladi

Kılıçdaroğlu ailesinin 7 çocuğundan en küçüğü Celal Kılıçdaroğlu, Devlet Su İşleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevlerinin ardından 2007 yılında emekli olmuş, aldığı bin 350 lira aylığı yetmeyince iş bulmak için İzmir’e gelmişti.

Aylık 850 liraya Gaziemir İlçesi’ndeki Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Alanı Projesi’nde bekçilik yapmaya başlayan ve bir kulübede kalan kardeş Kılıçdaroğlu, bu durumun ortaya çıkması ve çalıştıkları bölgeye çok sayıda meraklı vatandaş ile basın mensubunun akın etmesiyle izne ayrıldı.

Firma sahibinin de izniyle Celal Kılıçdaroğlu’nun daha rahat çalışabilmesi için, Buca İlçesi’ndeki adresi gizli tutulan bir inşaatta aynı işi yapmasına karar verildi.

Bir süre dinlenen kardeş Celal Kılıçdaroğlu, yeni görev yerindeki aynı işine sessiz sedasız başladı. Kaldığı yeri de değiştirdiği belirtilen Celal Kılıçdaroğlu telefonlara dahi çıkmazken, çevresine yoğun ilgiden uzakta, sessiz sedasız işine başladığını ve bu şekilde daha mutlu olduğunu söylediği belirtildi.

DHA

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Kılıçdaroğlu’nun Küçük Kardeşi İnşaat Bekçisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de bir inşaat şantiyesinde bekçilik yaptığı …