SerMimar.Net
Son Dakika

Probi, İnşaat Mühendisi ve Teknikerler Arıyor

26 Nisan 2011 SerMimar 1.758.209 Okunma 1 Dk Okuma

Hızlı Özet

1.Çelik ve betonarme proje çiziminde yetiştirilmek üzere teknik ressam veya mühendis 2.Statik proje tasarımında görevlendirilmek üzere Sponsorlu Yağmahan İnşaat Güvenilir yapılar, mutlu yuvalar. İnşaat ve taahhüt projelerimizi inceleyin. Projelerimiz ETABS ve SAP2000 programlarını kullanabilen mühendis İlginizi Çekebilir Tek Katlı Betonarme Ev Planları çalışma arkadaşları arıyoruz. İlgilenenlerin özgeçmişlerini [email protected] e-mail adresine göndermelerini bekliyoruz.

SerMimar.Net Uzman Rehberi

1.Çelik ve betonarme proje çiziminde yetiştirilmek üzere teknik ressam veya mühendis

2.Statik proje tasarımında görevlendirilmek üzere

ETABS ve SAP2000 programlarını kullanabilen mühendis

çalışma arkadaşları arıyoruz. İlgilenenlerin özgeçmişlerini [email protected] e-mail adresine göndermelerini bekliyoruz.

SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Tüm Yazıları