1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

GYODER’den Konut Kampanyası 2016

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin yer aldığı GYODER, 86 projeyi kapsayan bir ay sürecek kampanya başlatıyor. 56 binin üzerindeki konut yüzde 20 peşinat ve yüzde 0,7 faizle satılacak.

gyoderden-konut-kampanyasi-2016

Emlak Konut’un başlattığı kampanyanın ardından GYODER de harekete geçti.

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, gayrimenkul sektörünü hareketlendirmek İçİn dernek bünyesindeki 39 firma 86 proje içİn bir ay sürecek kampanya başlattıklarını açıkladı.

56 BİN KONUTU KAPSIYOR

Proje 56 binin üzerindeki konutu ve 3 bin 200 ofisi kapsıyor.

YÜZDE 20 PEŞİNAT

Kampanya kapsamında konutlar yüzde 20 peşinat ve 120 ay yüzde 0,70 faiz oranı ile satılacak.

KAMPANYA SÜRESİ UZAYABİLİR

Torun, bankalarla da görüşeceklerini belirterek, bankaların da destek vermesi halinde kampanya süresini uzatacaklarını söyledi.

Kampanyanın getireceği finansal yükü tamamen konut üreticilerinin üstleneceğini belirten Torun, kredi faizlerindeki farkı şirketler olarak kendilerinin sübvanse edeceğini söyledi.

50 MİLYAR TL’LİK KAMPANYA

Torun, gayrimenkul sektörüne yönelik kampanyanın büyüklüğü yaklaşık 50 milyar TL olduğunu belirtti.
GYODER üyeleri arasında Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketleri yer alıyor.

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Konutta ‘Kademeli Satış’ Dönemi: Yeni Modelin Detayları

Konut fiyatlarındaki artışın ardından gayrimenkul sektörü temsilcileri, konutlarını satabilmek ve konuta erişimi kolaylaştırabilmek adına yeni …