1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Konut Poliçelerine Sağlık Hizmetleri de Eklendi!

Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, sigorta şirketlerinin rekabet ortamından sıyrılmak için konut poliçelerine ekledikleri sağlık hizmetleriyle fark yarattıklarını söyledi

Sigorta sektöründe en çok üzerine düşülmesi ve sigortalıların bilinçlendirilmesi gereken sigorta poliçelerinden birinin de konut poliçeleri olduğunu söyleyen Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, yılın ilk aylarında mevcut konut poliçelerini geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Konut poliçelerinin sektördeki en kapsamlı ve en iddialı ürünlerden biri olması için çok çalıştıklarını vurgulayan Ayhan, konuyla ilgili olarak sözlerine şu şekilde devam etti: “Konut poliçelerimize opsiyonel olarak “Diş Sağlığı Planı’nı da dahil ettik. Böylece konut poliçesine diş temizliği ve kontrolü hizmeti de eklenmiş oldu. Konut poliçelerimize dahil ettiğimiz bu diş sağlığı planıyla, poliçelerin geçerli olduğu süre boyunca Detertraj (diş taşı temizliği), diş röntgen filmi çekimi, diş hekimi muayenesi, lokal anestezi uygulaması, teşhis ve tedavi planlaması, uzman diş hekimi muayenesi ve oral hijyen eğitimi gibi hizmetlerden yararlanmak mümkün oluyor.”

‘Biz evlerinizi koruyoruz, sigortalılarımız dişlerini’

Konut poliçelerinin sayıca artünlmasını ve tüm Türkiye’ye homojen bir şekilde yayılması için tüm güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini belirten Ayhan, “Kişilerin hayat kalitelerini belli bir standartta tutabilmeleri için en büyük tavsiyemiz hem ev sahiplerinin hem de kiracıların konut sigortası yaptırmaları yönünde olacaktır. Evlerin, eşyaların, bireylerin ve yakınlarının başlarına gelebilecek herhangi bir hasar durumunda kapsamlı bir konut poliçesi günlük hayatımıza geri dönmemiz ve zararımızı kısa sürede tazmin etmemiz için çok önemlidir. Konut poliçelerimizle evimiz doğal afetlerden, taşıt çarpmalarına, hırsızlıkta elektronik eşyalarınıza kadar güvence altına alınabilir. Biz sigortalılarımızın evlerini koruma altına alırken, sigortalılanmız da dişlerini diş sağlığı planıyla koruma altına alabilecekler. Artan sigortalılık oranı fiyatların makul düzeyde kalmasını sağlarken, hizmet kalitesinin de yükselmesine destek olacaktır. Biz de bu noktada acentelerimizin rekabet gücünün arttırılması yönünde katkı sağlaması açısından konut poliçelerine diş sağlığı planını dahil ettik” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Vatan

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.