1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

2016 Anadolu Yakası Ev Projeleri Neler?

İstanbul, ev projeleri alanında hızlı bir piyasaya sahip. Konut ve büro projelerine yatırım yapanlar, emlak projelerine güvenenler nihai senelerde çok ağırbaşlı kar oranları ile karşımıza çıkıyor.

2016-anadolu-yakasi-ev-projeleri-neler

İstanbul’da her iki yaka için de gayrimenkul yatırımları öneriliyor ancak Anadolu yakası ev projeleri Avrupa yakasına göre birçok şahıs için daha revaçta. Anadolu yakasında Kartal, Sancaktepe, Çekmeköy ve Sultanbeyli gibi merkezlerde, en büyük inşaat firmalarının çok mühim projeleri mevcut. Kira getirisi ya da dönemsel satışlarda ağırbaşlı oranda kar getirme potansiyeli olan bu projelerin en mühim avantajı, bölgeye yapılan ulaşım ve başka yatırımların artması.

Metro hatları ile yeni projeler kıymet kazanacak

Anadolu yakasında, bilhassa Sancaktepe ve Çekmeköy gibi merkezlerde, toplu ulaşım hatlarının genişleyerek ilerlemesi projelere artı kıymet katmakta. Yeni projelere göz atarsanız, Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattı, ya da Kadıköy-Kartal metro hattının Gebze yönüne doğru aktarmalar ile genişletilmesi, bölgenin ev yatırımlarının artmasına ne sebepten oldu.

2016’da ev projeleri gene kazandıracak

Konut projelerine yatırım yapanlar yüksek geri dönüş oranı ile, artan karlılık oranı ile kazanmaya devam ediyor. Ancak gene de hem büro projeleri hem de ev projelerine yatırım yaparken, iyi bir analiz mühim. Gelişmekte olan bölgelerdeki ev projeleri 2016’da revaçta olmayı sürdürecek. Siz de bütçenize müsait ev yatırımlarını araştırın ve kazananlar arasında yer alın!

Kaynak: yeniakit

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Konutta Finans Maliyeti Düşüşte!

Siyasi istikrarın, banka faiz oranları ve şartlarının daha avantajlı olacağını gösterdiğini söyleyen West Gate İnşaat …