1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

En Çok Satan Seramik Yapıştırma Harçları Fiyatları 2011

Sika Ceram 60 Seramik Yapıştırma Harcı – 7,90 TL+KDV
• Sika® Ceram 60, tek bileşenli, çimento esaslı, su ile karıştırılarak uygulanan seramik yapıştırma harcıdır.
• Kullanım alanları: Sika®Ceram 60, seramik, fayans gibi kaplama malzemelerinin iç mekanlarda yatay ve düşey uygulamalarda, dış mekanlarda yatay uygulamalarda çimento esaslı yüzeylere yapıştırılmasında kullanılır.

Ceresit CM 11 Seramik Yapıştırıcı – 11,25 TL+KDV
Çimento esaslı ince tabaka fayans ve seramik döşeme harcı. Seramik, fayans, çini ve mozaik kaplamaların iç ve dış mekanlarda; yatay ve dikeyde mineral esaslı yüzeylere yapıştırılmasında kullanılır. Yüzme havuzu, su deposu, banyo v.b. ıslak hacimlerde rahatlıkla kullanılabilir. Dış mekan uygulamalarında; eski kaplama, boyalı yüzeyler, anhidrit şap, hafif beton, ahşap ve alçı panellerde elastikiyeti ve yüzeye aderansı artırmak amacı ile Ceresit CC 83 elastik emülsiyon katkısı ile birlikte kullanıl

Kalekim Seramik Yapıştırma Harcı – 10,90 TL+KDV
Yukarıdan aşağı seramik döşemeye uygun, uzun çalışma süresi ile zamandan ve işçilikten tasarruf, kolay taraklanabilme.

Weber Standart Seramik Yapıştırma Harcı – 6,50 TL+KDV
• 25 kg.

Ceresit CM111 Fayans Yapıştırıcı – 34,50 TL+KDV
Beyaz çimento esaslı seramik, fayans, cam-mozaik ve cam tuğla elastik yapıştırma harcı. İç ve dış mekanlarda, yatay ve dikeyde seramik, fayans, çini, granit ve cam-mozaik, cam tuğla gibi kaplamaların kaba şap, sıva, beton v.s. çimento esaslı yüzeylere yapıştırılmasında kullanılır. Suya ve dona dayanıklıdır, kolay uygulanabilir, yatay ve dikeyde uygulanabilir, yüksek stabiliteye sahiptir.

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.