1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

2011 Yılına Özel Çalışma Odası Fikirleri!

Çalışma odalarınız size huzur ve güven versiyon istiyorsanız, dekorasyon çok önemlidir. Çalışma odası dekorasyonu son yıllarda önemini artıran bir alan olarak ön plana çıkıyor.

Diyelim ki evinizde çalışma odasma yer yok. Bulduğunuz her alam kendinize çalışma ortamı yapacak şekilde dekore edebilirsiniz. Dekorasyon öyle sihirli birşeydir ki bir merdiven altım sizin için huzurlu, estetik ve rahat bir çalışma odasına
çevirebilir.

Dekorasyon denilince şuan akla pahalı, gösterişli, şık mobilya ve aksesuarlar geliyordur eminim. Fakat dekorasyon ergonomik tasarımlara da imza atabilir. Çoğu kişi gösterişin ve pahalılığın tam tersine ekonomik tasarımlara rağbet ediyor. Bu yüzden dekorasyon alam artık ergonomik dekorlarla tüm kesime hitap edebiliyor. Çalışma odanızı çok ekonomik yollarla rahat ve estetik bir şekilde dekore edebilirsiniz.

Sabah/Ev dekorasyon

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Sanat ile Mimarinin Buluşma Noktası!

Erciyes İnşaat, klişeleşmiş standart konut anlayışının dışına çıkıp, yepyeni bir konsepti ilk defa Adana’da hayata …