1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

VII. Yapıda Yeni Ürünler Fuarı 3-6 Mart 2011

Fuarın tanıtımı
Küre Fuarcılık, her sene yenilenen 67 bini aşkın ziyaretçi adayının adres ve iletişim bilgilerinin bulunduğu dev bir veritabanına sahiptir.

Hazırlıkları devam eden aylık gazete ile haftalık bülten sayesinde fuarın tanıtımı Haziran 2010 döneminden itibaren başlayacaktır.

Radyo, televizyon, gazete ve dış mekan çalışmaları, sektörel dergi ve internet portalları ile yapılacak fuar tanıtımları için geniş bir bütçe ayrılmıştır.

400.000 adet davetiye; yapı marketlerde (Bauhaus, Praktiker v.b.) dağıtım, ihtisas dergilerinde insert ve profesyonel meslek gruplarına posta ile gönderim yoluyla sektöre ulaştırılacaktır.

Ziyaretçi Profili
Her sene ilk düzenlenen sektörel fuar olması, ziyaretçi profilimizin hemen her meslek grubundan oluşmasını sağlamıştır.

Mimarlar, İç Mimarlar, Elektrik ve İnşaat Mühendisleri, inşaat firmaları, müteahhit firmalar, uygulamacılar, otel ve belediyeler başta olmak üzere satınalma yetkilileri ve kamu Kuruluşlarının ilgili birimleri ziyaretçi profilimizi oluşturmaktadır.

Yanısıra, İstanbul dışındaki sehirlerde, belli başlı Mimar ve Mühendis odalarından otobüsler ile profesyonel ziyaretçinin fuara ulaşımı kolaylaştırılacaktır.

Katılımcı kategorileri
Ahşap Ürünler,
Asansör ve Yürüyen Merdivenler,
Aydınlatma Ürünleri (İç ve Dış),
Boya Ürünleri,
Cam Ürünleri,
Çatı Cephe Ürünleri,
Dış Mekan Oyun Grupları,
Doğal Taş Ürünleri,
Duvar Kaplama Malzemeleri,
Elektrik Elektronik Sistemleri,
Güneş Enerji Sistemleri,
Güvenlik Sistemleri,
Havuz ve Saunalar,
İç Bölme Elemanları,
Isıtma Soğutma Sistemleri,
İzolasyon Malzemeleri,
Katlı Otopark Sistemleri,
Korkuluk, Küpeşte, Ferforje Ürünleri,
Pencere ve Kapı Sistemleri,
Peyzaj ve Çevre Düzenleme Elemanları,
Tesisat Malzemeleri,
Vitrifiye Ürünleri,
Yapı Kimyasalları,
Zemin Kaplama Malzemeleri,

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

İnşaat Sektöründe Güvenlik Sistemleri de Büyüyecek!

Kentsel dönüşümle birlikte inşaat sektöründe, güvenlik sistemleri sektörü de büyüyecek… Kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte inşaatlarda …