1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Bahçeşehir Üniversitesi – Mimarlık Bölümü

Mimarlık Bölümü, tarihi, kültürel ve sanatsal bilgileri tasarım süresine yansıtabilen, ulusal ve uluslararası standart uygulamalar konusunda gerekli ve yeterli bilgilere sahip, araştırma yönü gelişmiş, modern bilgisayar teknolojisi eğitimi almış, yabancı dil bilen öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemiştir.

Bu hedef doğrultusunda, bölümümüzde verilmekte olan teorik derslerin yanısıra, haftada 8 saatlik stüdyo derslerinde, dünya standartlarına uygun olarak 10 öğrenciye 1 öğretim üyesi olacak şekilde zengin bir öğretim kadrosuyla eğitim – öğretim yapılmaktadır.

Mimarlık alanında Dünya ortaklığı hedefi doğrultusunda öğrencilerimiz yaz döneminde yurt dışında yaz okullarına katılmak, staj yapmak veya okulumuzda yabancı öğrencilerle ortaklaşa düzenlenen yaz okullarına katılmak seçeneklerine sahiptirler.

Bu bilgilerle donanımlı olarak mezun olan okulumuz öğrencileri kendi bürolarını kurarak serbest mimarlık yapabilmekte, özel veya resmi kurumlarda iş bulabilmekte, Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık bölümünde veya başka bir üniversitede akademik kariyere başlayabilmektedirler.

Kaynak:
Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü web sayfası
http://www.bahcesehir.edu.tr/fakultesayfa/mimarlik/bolum/mimarlik/id/01

İletişim Bilgileri
Posta Adresi: Çırağan Caddesi Osmanpaşa Mektebi Sokak NO:4-6 34538 Beşiktaş, İSTANBUL / TÜRKİYE
Telefon: +90 212 381 0503
Faks: +90 212 381 0500

Hakkında: SerMimar

Osmanlılarda mimarbaşı, SerMimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak SerMimar'ın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

İkinci El Piyasasında Hareketlilik

2013’un ilk çeyreğinde ikinci el piyasalarda hareketlilik bekleniyor. Geride bıraktığımız yıl içinde emlak sektöründe oluşan …